Slagerij Kouwen: Ambachtelijk & Lokaal Vlees

In het hart van het Vechtdal vind je Slagerij Kouwen, een familiebedrijf dat sinds 1952 staat voor ambacht, kwaliteit en korte ketens. Onder leiding van Dirk-Jan Kouwen werkt het hechte team met passie aan eerlijk vlees, rechtstreeks van lokale boeren.

Elke week worden varkens, schapen en koeien met zorg verwerkt in hun eigen slagerij in Nieuwleusen en productielocatie in Lemele. Dit vlees vindt zijn weg terug naar de boerderijen én naar de winkel, waar klanten kiezen voor versheid en transparantie. Naast vlees biedt Slagerij Kouwen ook maaltijden, catering en buffetten aan.

Proef het verschil van lokaal vakmanschap!

Bezoek Slagerij Kouwen aan de Burg. Backxlaan 339, Nieuwleusen, of kijk op slagerijkouwen.nl. Geopend van maandag t/m vrijdag van 6:00 tot 17:00 uur.


 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 februari 2025