Bakkerij van der Most is als familiebedrijf al sinds 1987 producent van ambachtelijk brood en banket. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten, vers gebakken vanuit traditionele recepten en met kwaliteitsingrediënten. Onze bakkerij heeft een sterke lokale aanwezigheid opgebouwd en voorziet in heerlijke, authentieke lekkernijen. Ons bedrijf bestaat uit een productielocatie in Lemelerveld, zes bakkerswinkels (Raalte, Dalfsen, Heino, Dedemsvaart, Ommen en Lemelerveld) en een chocolaterie.
In onze bakkerij produceren wij een breed scala aan ambachtelijk brood, banket en chocolade. Onze bakkers bakken elke nacht met passie en liefde voor onze producten. Dat proef je! Ons assortiment omvat diverse broodsoorten, heerlijke gebakjes, taarten, koekjes en andere zoete lekkernijen. In onze winkels in Dalfsen en Raalte kun je in ons bakkerscafé zelfs genieten van onze producten.
Sinds 2011 verkopen wij als enige bakker de Oprechte Dalfser Mop, die tevens Nederlands immaterieel erfgoed is. Dit streekeigen koekje uit Dalfsen werd in 1784 bij toeval ontdekt door bakker Gerrit Frijling. Naast dit streekproduct verkopen wij in onze winkels Haver-, Krenten- en Speltstoete, Sallandse jam en brok, Vechtdal bier, cruesli, vruchtensap en onze zelf gemaakte Vechtdalpasta.
Vechtdalpasta is een streekeigen product wat in het Vechtdal gezaaid, geoogst, gepeld, gemalen én vervaardigd wordt tot een mooi én lekker eindproduct, gecombineerd met vrije uitloopeieren uit het Vechtdal. Onze pasta is een sprekend voorbeeld van onze werkwijze, waarin we uitsluitend werken met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Naast kwaliteit en producten uit eigen streek (waaronder tarwe en spelt) werken wij graag samen met lokale leveranciers voor het échte streekproduct.
Er gaat niets boven de geur van vers brood en banket
Bakkerij van der Most
Schoolstraat 55
8152 AR Lemelerveld
0572 372 880
www.bakkerijvandermost.nl
info@bakkerijvandermost.nl