Landgoed Vilsteren

, , ,
Boerenmarkt Landgoed Vilsteren

Landgoed Vilsteren is een ruim 1.000 hectare groot particulier landgoed in het Overijsselse Vechtdal. Waar sommige bezoekers het landgoed vergelijken met een openluchtmuseum, zien wij onszelf als een levend landschap en levendige gemeenschap die meegaat met de tijd. Op ons landgoed vind je namelijk meerdere agrarische bedrijven, een natuurkampeerterrein, molen en landgoedcentrum.

Samen met onze pachters richten wij ons op de verduurzaming van de landbouw. Zij produceren heerlijke én eerlijke streekproducten van hoge kwaliteit, lokaal en duurzaam geproduceerd. Alle producten dragen ons eigen ‘Landgoed Vilsteren’ merk en worden verkocht voor een eerlijke prijs, zowel voor jou als consument als voor ons als producent(en).

Iedere derde zaterdag van de maand organiseren lokale boeren en aangesloten producenten op ons landgoed een Boerenmarkt. Op deze markt verkopen zij tussen 11.00 en 16.00 uur streekproducten uit het Vechtdal, waaronder Lakenvelder- en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groenten, honing, kip, jam, bier en fruit. Gedurende het seizoen wisselen sommige producten, zoals klein fruit en asperges. Naast de Boerenmarkt organiseren wij geregeld concerten, excursies, lezingen en jaarlijks terugkerende evenementen zoals een paasvuur, levende kerststaltocht en balkenbrijtocht. Kom gerust eens proeven en beleven!

Bezoek het landgoed

Landgoed Vilsteren
Vilsterseweg 17
7734 PD  Vilsteren

0529 458 392
www.landgoedvilsteren.nl
info@landgoedvilsteren.nl


 

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

25 oktober 2023