Als je langs één van de prachtige fietsroutes ten zuiden van Dalfsen rijdt, vind je naast Kasteel Rechteren melkveebedrijf De Weijdeman. De Weijdeman staat bekend om haar koeientuin en heerlijke, biologische melk. Maar.. sinds het voorjaar van 2024 heeft De Weijdeman ook een eigen boerderijwinkel!

Hier verkoopt eigenaresse Esmay vlees en melk van eigen terrein, maar ook andere biologische producten uit de omgeving, zoals eieren van de Vlastuin, zuivelproducten van Erve Slendebroek uit Zwolle en Sonneclaer boerderij ijs. Ben je op zoek naar een lekker stukje kaas? Dan raden we onze kaas van de coöperatieve melkfabriek uit Rouveen aan, waar wij melk aan leveren. En heb je zin om pannenkoeken te bakken? Naast verschillende soorten bak- en pannenkoekmeel verkopen wij jam, siroop en diverse vruchtensappen. Te veel om op te noemen en bijna allemaal biologisch.

We nodigen je van harte uit om langs te komen. Naast onze boerderijwinkel hebben we een koeientuin, bieden we een uniek kijkje in de stallen en kun je rauwe melk kopen direct van onze melktap. Neem plaats op ons terras en geniet van het prachtige uitzicht op kasteel Rechteren.

Houd je van biologische streekproducten?

Je vindt ons direct naast fietsrouteknooppunt 84.

Biologisch melkveebedrijf De Weijdeman
Diezerstraat 7
7722 KH Dalfsen

06-23492136
www.deweijdeman.nl
info@deweijdeman.nl

Facebook/Instagram: @deweijdeman

Openingstijden
Woensdag van 13:00 tot 17:30 uur
Vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Buiten onze openingstijden zijn de melktap met vriezer (gevuld met vlees en ijs) en koelkast met verfrissende dranken dagelijks geopend van 07:00 tot 20:00 uur.


 

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

11 september 2024