Pluimveebedrijf Bouma De Slothoeve

, ,
Pluimveebedrijf Bouma De Slothoeve - Vechtdal

In de landelijke omgeving van het Overijsselse Bergentheim vind je pluimvee- en familiebedrijf Bouma De Slothoeve. Wat in 1989 begon als akkerbouwbedrijf met batterijkippen, is inmiddels uitgegroeid tot een pluimveebedrijf met drie heel verschillende takken van sport.

Vanaf ons erf wordt een verscheidenheid aan lokale producten verkocht. Ons pluimvee is verdeeld in twee stallen: een met 20.000 scharrelkippen, de ander met 32.000 vrije-uitloopkippen met een extra buitenuitloop. De eieren die zij bijna dagelijks vers leggen verkopen wij aan hotels, winkels en restaurants in de regio. Een deel van de eieren wordt via de groothandel verkocht in supermarkten. Een ander deel verkopen wij op ons eigen erf, verpakt in trays van 30 stuks of in doosjes van 6 of 10 stuks.

Naast de verkoop van onze eieren bezorgen we wekelijks voerwortelen en aanverwante producten zoals koolzaadstro, lucerne, Bildstar consumptieaardappelen en houtkrullen aan particulieren en bedrijven in de paarden- en meelwormsector. Ook verkopen en inkopen wij pallets, welke door ons worden opgehaald, gesorteerd en indien nodig gerepareerd. Zo helpen wij andere bedrijven om hun producten te kunnen verzenden.

Zin in een eitje?

Pluimveebedrijf Bouma De Slothoeve
Slotweg 25
7691 PN  Bergentheim

0523 232 075
www.boumavoerwortelen.nl
info@boumavoerwortelen.nl 


 

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

7 november 2023