Tussen Zwolle en Hasselt, aan de rand van het Vechtdal, ligt Natuurboerderij Hogeboom, een familiebedrijf waar al generaties lang met hart en ziel wordt geboerd. Hier draait alles om harmonie tussen mens, dier en natuur. Wat ooit begon in de jaren zeventig met opa...
Op het oudste erf van het Kampereiland, waar land en water elkaar al eeuwen ontmoeten, ligt ERF-1: een biologische boerderij waar de familie Bruins met passie werkt aan een eerlijk en gezond voedselsysteem. Hier draait alles om verbinding tussen mens, dier, natuur en...
Het begon allemaal met de Zwolsche Aïoli, dé Zwolse knoflookmayo, die direct het vlaggenschip werd van de smaakvolle productlijn van Zwolse Streken. Jeroen combineert zijn passie voor lekker en puur eten met een creatieve benadering. De producten smaken niet alleen...
Toekomstbestendig boeren, dat is waar FutureFarm (MasterMeat) voor staat. “Wij zijn een circulaire, innovatieve boerderij in Lutten die vandaag oplossingen biedt voor de uitdagingen van overmorgen.” Dat gaat verder dan de traditionele boerderij. FutureFarm...
In het hart van het Vechtdal, waar de natuur haar gang mag gaan, vind je Tuinderij van der Kolk. Eigenaar Ernie heeft het witte goud in handen – de asperge – en nog veel meer. Op deze bijzondere tuinderij worden niet alleen smakelijke asperges geteeld, maar ook...