Slagerij Kouwen: Ambachtelijk & Lokaal Vlees In het hart van het Vechtdal vind je Slagerij Kouwen, een familiebedrijf dat sinds 1952 staat voor ambacht, kwaliteit en korte ketens. Onder leiding van Dirk-Jan Kouwen werkt het hechte team met passie aan eerlijk...
Een écht familiebedrijf met aandacht voor dierenwelzijn. Dat is Kalverhouderij VOF Groen Dedemsvaart. Eigenaren Remco en Anneke hebben het bedrijf in 2022 overgenomen van Remco’s ouders en runnen het sindsdien samen. Hij doet de dagelijkse werkzaamheden, zoals het...
Als je langs één van de prachtige fietsroutes ten zuiden van Dalfsen rijdt, vind je naast Kasteel Rechteren melkveebedrijf De Weijdeman. De Weijdeman staat bekend om haar koeientuin en heerlijke, biologische melk. Maar… sinds het voorjaar van 2024 heeft De...
Bij Erve Vechtdal draait alles om de bijzondere bewoners van het Overijsselse Vechtdal: het Brandrode rund. Eigenaresse Simone Koggel neemt je mee in een huifkar achter haar klassieke Hanomag tractor en vertelt je vol passie over dit oud-Hollandse koeienras, tijdens...
Vechtdal Hooglanders staat bekend om (h)eerlijk vlees. Als eigenaren van een kudde Schotse Hooglanders verkopen wij eerlijk en antibioticavrijvlees van Hollandse bodem, midden uit het Vechtdal. Dwars van verspilling gebruiken wij ieder dier letterlijk van kop tot...