Restaurant de Rheezerbelten - Vechtdal

Ontdek Restaurant De Rheezerbelten, gelegen aan de Grote Beltenweg 1b in Hardenberg.  Waar culinaire verfijning en regionale gastvrijheid samenkomen. Dit unieke restaurant biedt twee verschillende restaurants onder één dak, en fungeert als een culinaire ontmoetingsplaats met een sterke verbinding tot de regio.

Een erfenis van passie en gastvrijheid

Het restaurant, gevestigd op een historische locatie, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van begin 19e eeuw dat het gebied bekend stond als het Rheezer Plaggenveld. Op de plek van het restaurant stond sinds 1959 enkel een bungalowpark met een simpele kantine. Het verhaal van Restaurant De Rheezerbelten begon vele jaren geleden, toen Enrico’s ouders de kantine met bungalowpark overnamen. Langzaam werd de kantine omgetoverd tot een echt restaurant. Na jarenlang in het familiebedrijf te hebben gewerkt, namen Enrico en Margé Hans in augustus 2003 het restaurant over. Ze deelden een droom om iets moois te creëren in de horeca, en met De Rheezerbelten zagen ze de perfecte kans om die droom te verwezenlijken.

Twee restaurants onder één dak

Onder het rieten dak van De Rheezerbelten schuilen twee diverse restaurants. Het Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten verwelkomt gasten voor ambachtelijke pannenkoeken, een kop koffie en een heerlijke lunch, terwijl De Rheezer Bistro een culinaire verwennerij biedt met het fine dining concept. Deze diversiteit laat de essentie van De Rheezerbelten zien: een plek waar iedereen zijn smaak vindt. Wat deze culinaire ervaringen nog specialer maakt, is de liefde voor streekproducten en de trots voor de eigen regio van chef-kok Nick van Swaal en zijn keukenbrigade. De Rheezerbelten zet zich in om lokale ingrediënten te gebruiken, waardoor gasten de authentieke smaken van het Vechtdal en Reestdal kunnen ervaren.

De Rheezerbelten is een veelzijdige locatie! Naast de restaurants zijn er ook inspirerende vergaderzalen. En voor catering, feesten & partijen heten ze u ook van harte welkom op het sfeervolle erf. Tevens is het de perfecte basis voor een wandeling of fietstocht in de omgeving, vele routes liggen klaar.

Trots op traditie en innovatie

Sinds de overname in 2003 hebben Margé en Enrico het bedrijf voortdurend ontwikkeld en uitgebreid, met als resultaat de twee verschillende restaurants onder één dak: het Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten en de Rheezer Bistro. Voor Restaurant De Rheezerbelten is stilstaan geen optie. Elke dag streven ze naar verbetering, met plannen voor vernieuwingen zoals vergroten van de gastvrijheid voor kinderen, verduurzaming van het pand en de bedrijfsvoering of een nieuwe kaart.

Hun visie voor de toekomst is helder: blijven dromen en groeien, zonder de essentie van gastvrijheid en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Kom snel eens langs!

Of je nu komt voor een heerlijke pannenkoekenlunch met de familie of een verfijnd diner om een speciale gelegenheid te vieren, Restaurant de Rheezerbelten heet je van harte welkom.

Voor meer informatie en reserveringen; bezoek de website én volg De Rheezerbelten op sociale media voor updates en speciale aanbiedingen.

https://www.rheezerbelten.nl/